Bekreft enhets informasjonen som de vises på LEI-kode med GLEIF
 
 
1
 
 
 
 
Bekreft enhets informasjon og kontakt informasjon
Er en signeringsmyndighet kan bestille en LEI-kode
 
 
 
 
2
 
 
 
 
Bekreft at du er en signersmyndighet så overføringen kan bli gjennomført
Hvor mange år LEI-koden er gyldig for
 
 
 
 
3
 
 
 
 
Velg hvor mange år LEI-tjenesten skal fornye LEI-koden din
Godta vilkårene som gjelder LEI-kodesøknadsprosessen
 
 
 
 
4
 
 
 
 
Les og godta vilkårene
Betal og overfør, og fornyelsen er på vei!
 
 
 
 
5
 
 
Betal og overfør, og fornyelsen er på vei!

Overføring og fornyelse av LEI nummer

Overføring og fornyelse av LEI nummer

Få en fornyelse av LEI nummer her

Om du allerede har en LEI kode, men ønsker å overføre den og nyte de fordelene som kommer med som lave LEI kode kostnader og god kundeservice – da har du kommet til den rette siden. Overføringen koster ingenting – det eneste du betaler for er LEI kode fornyelse, for enten 1, 3 eller 5 år.

Overfør og forny Legal Entity Identifier (LEI) til en lav kostnad

Hos LEI Service så kan du overføre eller fornye nummeret til juridisk enhet 445 NOK. Dette er en veldig konkurransedyktig pris i henhold til vår prissammenligning som du kan finne på vår pris side. Om du overfører og velger en fornyelse som er lengre enn ett år, så kan du spare litt ekstra penger.

Du går aldri glipp av forhåndsbetalt periode

Selv om du har forhåndsbetalt en LEI-gyldighetsperiode fra en annen leverandør, så kan du fremdeles overføre en LEI nummer til oss med engang. Vi vil sørge for at du ikke mister noe av forhåndsbetalte perioden.

Vi kan summere en LEI for overføring og fornyelse 60 dager før den ikke lenger er gyldig med GLEIF, det vil si at om LEI-nummeret ditt ikke lenger er gyldig om 90 dager så vil vi holde bestillingen din i 30 dager og deretter sende inn forespørselen om overføring og fornyelse for deg når vi når 60 dagers merket.

Hva er forskjellen mellom LEI nummer fornyelse og overføring og fornyelse?

Om du allerede har et LEI nummer, så vil det være gitt fra LOU (Local Operation Unit). LOU er enhetene som i praksis utsteder en LEI kode. For at du skal kunne dra nytte av våre lave LEI-ledelsespriser, så må du overføre en LEI nummer til de LOU som vi arbeider sammen med.

Denne prosessen vil ikke koste deg noen ting, og LEI-nummeret vil ikke gå gjennom noen endringer – det er en administrativ øvelse som vi vil ta oss av. Vi kan ikke fornye LEI koden din før den har blitt overført til vår partner LOU.

Overføringsprossen kan ta opptil 7 dager – det avhenger på din gamle leverandør hvor lang tid det tar.

Husk at om du har en lang kontrakt med din nåværende LEI-administrasjonsselskap – så er det du selv som må si opp kontrakten.

FAQ

Det er veldig enkelt å flytte LEI nummeret til ledelsen vår. LEI Service tilbyr denne tjenesten gratis. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut registreringsnummeret ditt og bekrefte informasjonen din. Overføringsprosessen vil ta rundt syv virkedager å fullføre. En overføring tar alltid lengre tid å fullføre, dette er det samme for alle tjenesteleverandører i LEI-systemet.

LEI tjenesten kan hjelpe med LEI kode fornyelse for bare 480 NOK for 1 år. Om du velger å fornye for lengre, så vil du spare mye penger og tid.

back to top