Om oss

Hos LEI Service så vil fagpersoner håndtere LEI-nummeret ditt.

Vi er med deg hele veien.

Mads Bjerggaard  
BSc (Econ.)

Mads Bjerggaard, LEI ServiceMads har en bachelor i Bedriftsøkonomi og informatikk fra Copenhagen Business School. Mads har jobbet med komplekse IT-systemer de siste 20 årene.

Michael Jordan Bjerggaard  
MSc (Econ.)

Michael Jordan Bjerggaard, LEI ServiceMichael har en mastergrad I anvendt økonomi og finans fra Copenhagen Business School. Michael har tidligere jobbet med compliance i banksektoren.

Kerry Weir  
.

Kerry Weir, LEI ServiceKerry har tidligere erfaring med profesjonelle sosiale medier og nettstedsbygging. Kerry vil primært betjene våre kunder fra GB, USA og andre engelsktalende land.

LEI Service vil hjelpe deg gjennom LEI-nummer søknadsprosessen

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål om prosessen. Vi vil svare innen 24 timer, og du kan også ta kontakt med oss på telefon +47 800 62 410 eller info@leiservice.no.

Kontakt oss her

Tilleggsinformasjon om LEI Service

LEI Service ble grunnlagt I Danmark og er en offisiell LEI (Legal Entity Identifier) registreringsagent under GLEIF (den internasjonale LEI-organisasjonen).

Vi tilbyr billige LEI-applikasjoner og lave fornyelser. Vi kan tilby disse lave prisene fordi vi har forenklet søknadsprosessen for deg.

I motsetning til andre lavprisselskaper så tilbyr vi telefonstøtte. Vi ønsker at du skal føle deg trygg, samt ha en enkel og rimelig prosess for å skaffe LEI-nummeret ditt. DU kan alltid nå oss gjennom telefon eller e-post.


Hvordan bestiller jeg en LEI-kode?

Det er veldig enkelt å bastille LEI-nummer hos oss. Det første du må gjøre er å oppgi organisasjonsnummer eller navn. Du bekrefter så dataene som vi har registrert om enheten din, eller fyller inn den manglende informasjonen. Vi vil deretter sjekke om du allerede har en LEI registrert hos GLEIF.

Det neste du må gjøre er: 1) Bekrefte at du er autorisert til å søke om LEI på vegne av enheten, 2) Velge varigheten på LEI – vanskligere er det ikke.

Vi validerer dataene og søker LEI for deg. Prosessen tar som regel 1-48 timer, avhengig av når på dagen du søker. Det vil også avhenge av om vi skulle trenge mer informasjon fra deg eller ikke for å kunne fullføre LEI-nummerapplikasjonen.

Uansett hva – så vil vi hjelpe deg fram til du har LEI-nummeret ditt.

back to top